Comunello Automation

Victor

Victor
    > Victor
Comunello-automation-victor_50

logo_victor

Иновативно и усъвършенствано дистанционно управление, изработено от трайни материали с минималистичен стил за ненадмината елегантност. VICTOR 50 е създаден с въглеродни влакна и метал, които придават луксозен, изтънчен външен вид.

Victor - ново елегантно дистанционно управление, пуснато специално за годишнината на компанията. Представената серия съчетава класически черни и ярки многоцветни опции за изпълнение.

Простата и удобна настройка ще ви позволи да конфигурирате радиоуправлението на автоматизация в най-кратки срокове. Над 18 милиона възможни комбинации гарантират високо ниво на сигурност. Възможност за свързване на повече от 160 дистанционни към един контролен блок. Задвижвани от единична 3V DC батерия, 2 или 4 канални версии са достъпни за няколко типа системно управление. Те са напълно съвместими с устройствата и управляващите устройства на Comunello.

Comunello-automation-victor_color_2
Comunello-automation-victor_color_header

Victor -

дистанционно управление

Цветът, който улеснява живота ви

 

Свобода на избор. Заедно с цялостната черна версия, Comunello създаде цяла серия от ярки и стилни цветове. VICTOR се предлага в пет страхотни варианта: освежаващо зелено, топло жълто, морско синьо, кадифено червено и класическо черно.

 

Дистанционно управление Victor

Каталог Victor

File: PDF Size: 2 Mb

Download
ico-catalogo-255x300