Comunello Automation

За Comunello

Made in Comunello
COMUNELLO-50anni-AW
1965 г. - оттогава основателят на компанията Виторио Комунело започва пионерските си дейности за изграждане на фабрика за производство на компоненти за плъзгащи се врати. Компанията спечели незабавен успех и запазва репутацията и пазарната си позиция. На базата на добро качество и иновативни решения са разработени и други области на компанията, сред които автоматизация на портални врати и прозорци, както и аксесоари за прозорци. 50 години качествено производство. През цялото това време винаги сме следвали разработването на най-модерните решения и прилагането им, което гарантира пълна защита и безопасност.

 

Произведено от COMUNELLO

От 1965 г. всеки продукт се произвежда 100% в Италия от фабриките на групата Comunello. Марката винаги е използвала сертифицирани системи за управление и материали с най-високо качество, които гарантират ненадмината надеждност при работа.
comunello_automation_tecnology_slide
comunello_automation_fort_slide

Стил и функционалност

Изключителен, патентован дизайн е разработен в лабораторията на Comunello, където функционалността и атрактивният външен вид се комбинират в един продукт. Тънките, атрактивни линии съчетават два цвята: черно и бяло, отразяващи актуалните тенденции и вкусове. Това са стилни решения, които винаги ще красят екстериора, независимо от архитектурния дизайн. Автоматизация, предназначена да улесни живота.

Точно това, което очаквате


 Техническите постижения и желанието за развитие създадоха автоматизация, което е създадена изцяло от Comunello. В резултат на работата компанията предлага качествени продукти на високо ниво, което всеки клиент заслужава.
R09_0089
comunello_automation_cu_slide

Лесна за използване

 Философия на компанията: "Улесняване на живота." Цялата автоматизация е проектирана да бъде максимално лесна за използване. Производството е прекарало много време на етапа на проектиране, така че да не загубите по-малко за монтаж и експлоатация. Всички комуникации са ясно показани на електронния контролен блок, за да се направи бърз и лесен избор на функционалност за автоматизация.

За компанията

 

БРОШУРА НА КОМПАНИЯТа

PDF / 7 MB

Download